متهمان اختلاس ۴میلیارد ریالی شهرداری ماهان دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد آبیار مدیر‌کل بازرسی استان کرمان گفت: در بررسی عملکرد شهرداری ماهان مشخص شد، مسئول فنی این شهرداری از طریق تبانی با یکی از مهندسان ناظر و جعل فیش‌های دایره درآمد شهرداری، وجوه فیش‌ها را به حساب شخصی خود واریز می‌کردند.

او افزو‌د: تاکنون بیش از 4 میلیارد ریال از وجوه اختلاس شده کشف و 2 میلیارد و 170 میلیون ریال به حساب شهرداری برگردانده شده است.

آبیار با بیان اینکه متهمان با تلاش دادسرای عمومی و انقلاب کرمان بازداشت شده‌اند، تصریح کرد: از دادستان و بازپرس پرونده کشف اختلاس در شهرداری ماهان تشکر می‌کنم.

او از تلاش پیگیر و جدی رئیس و پرسنل پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی استان کرمان در زمینه کشف جرم که در دستگیری متهمان قاطعانه عمل کرده‌اند نیز تقدیر کرد.

انتهای پیام/ب