طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه در تابه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کباب بختیاری خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:
روغن برای سرخ کردن ۳ ق غ
پیاز خلالی خرد کرده ۲ عدد متوسط
فیله گوساله خلالی خرد کرده ۳۰۰ گرم
سینه مرغ مکعبی خرد کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
مخلوط ادویه (زیره، جوزهندی، پودر تخم گیشنیز) ۱ ق چ
زعفران حل کرده یک دوم ق غ
فلفل دلمه‌ای خلالی خرد کرده ۱ عدد
پیاز و جعفری خرد کرده به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:
مرغ‌ها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود ۴-۵ دقیقه، سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

طرز کباب بختیاری خوشمزه در تابه

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد، چون اصولا فلفل دلمه‌ای طعم غالب دارد و خیلی‌ها دوست ندارند.

طرز کباب بختیاری خوشمزه در تابه


کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی‌توانید بکنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/