پیش بینی وزش باد شدید و رگبار در استان سمنان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، ایرج مصطفوی مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت: دمای هوای استان امشب بین سه تا پنج درجه کاهش می‌یابد و از فردا تا پایان هفته دمای هوا روند افزایشی دارد.

او افزود: روز سه‌شنبه جوی نسبتا پایدار بر استان حاکم است و از بعدازظهر چهارشنبه تا جمعه رشد ابر و در برخی نقاط به ویژه نواحی شمالی بارش باران‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت: کمینه دمای هوای شهر سمنان فردا، ۹ درجه سانتی‌گراد و بیشینه دما ۲۰ درجه سانتی‌گراد است.

مصطفوی گفت: کمینه دمای هوای استان تا پنج روز آینده سه درجه سانتی‌گراد و مربوط به رضوان و شهمیرزاد در روز یکشنبه و بیشینه دمای هوای استان ۳۰ درجه سانتی‌گراد مربوط به روز پنجشنبه در آرادان و ایوانکی پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/ح