مرکز درمانی امیرالمومنین (ع) اسدآباد احیا می‌شود

احیای مرکزدرمانی امیرالمومنین(ع) اسدآباد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،مولوی,معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت:مجوز کمیسیون ماده ۲۳ و مالکیت بیمارستان دو مورد مهمی است که از طرف دانشکده در حال پیگیری است و خوشبختانه تمامی موارد مربوط به کمیسیون ماده ۲۳ ارائه شده مورد تایید وزارتخانه قرار گرفته است.

او بااشاره به دریافت مجوز پدافندغیرعامل،زیست محیطی،اورژانس و تامین منابع برای بودجه تصریح کرد:مدارک تمامی موارد فوق به سازمان برنامه و بودجه تحویل داده شده است.

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ادامه داد:در سال مالی ۱۴۰۰ برای بیمارستان امیرالمومنین (ع )بودجه در نظر گرفته شده که از آقایان شاهرخی استاندار  و سرمدی نماینده مردم در مجلس تشکر میکنم. 

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ادامه داد:مقرر شده است در مردادماه اقدامات دیگری برای افزایش بودجه این مرکز انجام شود.
مولوی در رابطه با مالکیت این مرکز نیز گفت:با پیگیری تیم حقوقی دانشکده اسنادومدارک احصا و برای وزارتخانه ارسال و اقدامات لازم برای ثبت مالکیت شش دانگ دانشکده آغاز شده است.

او درباره نیات واقفان نیز گفت:در دهه ۵۰ واقف اصلی، این مکان را به نیت بیمارستان اهدا نموده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ضمن تشکر از حمایت و پیگیری امام جمعه و فرماندار شهرستان ادامه داد:در سال ۵۷ دولت وقت جمهوری اسلامی مصوبه ای تصویب کرد که بر مبنای آن اینگونه املاک به تملک وزارت بهداری درآمد.

مولوی در بخش دیگری از سخنانش گفت:با شرکت‌های مادرتخصصی مطرح کشور برای مطالعات و طراحی مرکزجدیدامیرالمومنین ع قرارداد منعقد خواهد شد و انتظار میرود در نیمه دوم ۱۴۰۰کلنگ ساخت مرحله جدید به زمین بخورد.

او همچنین گفت:بخشی از ساختمان فعلی تخریب و مکان های تازه سازتر تعمیر می شود و بیمارستان جدید ۱۲۸ تخت بیمارستانی خواهد داست.

انتهای پیام/غ