مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران:
بیش از ۵ هزار متر خطوط لوله نفت منطقه سخت گذر اردل تعویض می‌شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، قاسم عرب یارمحمدی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اظهار داشت: مسیر خط لوله نفت مارون به اصفهان در منطقه شهرستان اردل دارای مخاطراتی است و بنا بر مطالعاتی که برای تغییر مسیر لوله انجام شد به این جمع بندی رسیدیم که از نظر فنی امکان تغییر مسیر وجود ندارد و مسیر فعلی بهترین مسیر عبور لوله است.

او افزود:اما برای ایمنی خط لوله و جلوگیری از خطر رانش زمین در منطقه، مقرر شد تا پنج هزار و ۸۰۰ متر از مسیر خط لوله که در محدوده خطر قرار دارد را تعویض و ایمن‌سازی کنیم.


بیشتر بخوانید


عرب یارمحمدی با بیان اینکه تعویض خطوط لوله در دو مرحله انجام می‌گیرد اضافه کرد: مرحله نخست از ابتدای خردادماه از سوی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با تامین ۵۰ میلیارد تومان اعتبار انجام می‌شود.

او ادامه داد: مرحله دوم به طول یک هزار و ۸۰۰ متر است که به سبب زمین‌شناسی منطقه و سخت‌گذر بودن، باید از سوی پیمانکار مجرب انجام گیرد که پس از مرحله نخست فرایند اجرایی آن را فراهم می‌کنیم.

عرب یارمحمدی در ادامه از پرداخت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت به مردم منطقه خبر داد و گفت: این خسارت‌ها برای مواردی که از سوی پاسگاه منطقه تایید شده است می‌باشد.

او به اقدامات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در پی شکستگی لوله نفت در آذر ماه سال ۹۹ اشاره کرد و افزود: اگر چه این حادثه صدمات جانی نداشت، اما یک میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر نفت از لوله خارج شد که با تلاش‌های انجام شده بیش از ۷۰ درصد نفت خام از منطقه جمع‌آوری شد.

انتهای پیام/ف