طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی آشنا کنیم.

مواد لازم:

حدود نیم کیلو سینه مرغ

حدود ۶۰ گرم پنیر خامه‌ای، ۱ ق. س

ریحان، نمک و فلفل به میزان لازم

۴ عدد نان

یک دوم فنجان پنیر پیتزا کم چرب

۱ فنجان کاهو یا برگ اسفناج خرد شده

۱ فنجان گوجه فرنگی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
مرغ را پخته تکه تکه کنید و کنار بگذارید.

سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را با قاشق هم بزنید.

مخلوط پنیر را روی قطعات نان پخش کرده و از پنیر پیتزا روی آن‌ها بپاشید و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مرغ‌ها بگذارید.

پس از خنک شدن می‌توانید سروکنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/