نان توپی مغزدار + دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.

مواد مغز نان
سیب ٢۵۰ گرم. شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه. کره ۱۰۰ گرم. دارچین ۱/۵ قاشق چ. پودر تخم میخک ۱ قاشق چ. جوزهندی ۱ قاشق چ. نشاسته‌ی ذرت ٣ قاشق غ. وانیل ۱/٣ قاشق چ


بیشتربخوانید


تخم مرغ ۱ عدد. شیر ۱ لیوان. مایه خمیر ۱ قاشق غ. شکر ٢ قاشق غ. روغن یک سوم لیوان. آرد ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم. نمک نصف قاشق چ
سیب‌ها رو با پوست مکعبی خرد کنید. همه‌ی مواد مغز نان رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب‌ها نرم بشن. چند قاشق از مواد اطراف سیب‌ها جدا کنید و نگه دارید. بعد از خنک شدن سیب‌ها، خمیر رو (طرز تهیشو بار‌ها گفتم لطفا به پست‌های قبل رجوع کنید) به تکه‌های کوچیک اندازه‌ی گردو تقسیم کنید , (من هر تکه رو ٣۰ گرمی برداشتم) , اونو باز کنید، یک قاشق چای‌خوری از مواد رو داخلش بگذارید و گلوله کنید. یک قالب شیفون تقریبا ٢۵ سانتی انتخاب کنید. کمی چربش کنید و همه‌ی گلوله‌ها رو داخلش بگذارید. طوریکه بینشون فاصله باشه. حالا موادی که کنار گذاشتید رو بین گلوله‌ها بریزید و قالبو برای ٣۰ تا ۴۵ دقیقه، داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱٨۰ درجه بگذارید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/