آلوچه‌ها طعم کرونا می‌گیرند؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمود حاصلی بخشدار مرکزی ابرکوه گفت: با توجه به حضور کارگران غیر بومی مستقر در منطقه برای برداشت محصولات باغی (آلوچه و زردآلو) خطر شیوع بیماری کرونا بیشتر می‌شود.

او افزود: از دستگاه‌ها و ارگان‌های مربوطه انتظار می‌رود ضمن همکاری، نظارت جدی در توجه به شیوه نامه‌های بهداشتی و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا داشته باشند.

حاصلی با اشاره به کاهش محصولات کشاورزی سال جاری نسبت به سال‌های گذشته اظهار داشت: نگرانی کمتری در خصوص شیوع بیماری در باغات وجود دارد لذا با تشکیل تیم نظارتی تمرکز اصلی بر بازارچه‌های خرید و فروش محصول و محل اسکان کارگران غیر بومی باشد.

این مسئول در خصوص اطلاع رسانی در فضای مجازی و تهیه بروشور آموزشی برای کلیه بهره برداران بخش مرکزی تاکید کرد و بیان داشت: تامین ماسک و مواد ضد عفونی برای کارگران بومی و غیر بومی ضروری بوده و با افراد متخلف در اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی برخورد قانونی می‌شود.

انتهای پیام/و