طرز تهیه پلوی آجیلی شیک و خوشمزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلوی آجیلی آشنا کنیم.

مواد لازم:

برنج ایرانی ۳۰۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی ۱۷۰ گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۱۵۰ گرم

کره گیاهی ۵۰ گرم

هویج خلالی خرد کرده ۱ عدد درشت

شکر قهوه‌ای ۱ قاشق چایخوری

زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری

خلال پسته ۲۰ گرم

خلال بادام ۲۰ گرم

کشمش طلائی ۳۰ گرم

گلاب ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

روغن کنجد ۲ قاشق سوپخوری

زرشک ۲۰ گرم

شکر ۱ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه لوبیا را در آب بخیسانید و بپزید. سپس قارچ را همراه با نیمی از کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

حالا هویج را نیز همراه با باقیمانده کره، شکر و نیمی از زعفران، در تابه دیگری بریزید و تفت دهید. اکنون خلال پسته، بادام و کشمش را در گلاب بخیسانید و بعد در روغن کنجد تفت دهید.

آن‌گاه برنج را در ظرف مناسبی بریزید و باقیمانده زعفران، مخلوط هویج، قارچ و آجیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک پلو را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. حالا برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با زرشک تفت داده با شکر و اندکی زعفران، بیارائید.

منبع:شور و شیرین

انتهای پیام/