دستگیری فردی در مترو و ارتباط با قتل در بهارستان

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ عطاالهی رئیس پلیس مترو پایتخت گفت: چند روز پیش پلیس مترو به فردی مشکوک شده و دستور ایست می‌دهد. این فرد که مواد مخدر به همراه داشته آن را بلع می‌کند که پلیس به سرعت وارد عمل شده و وی را متوقف می‌کند. در بازجویی بدنی از او یک قبضه چاقو، یک گوشی تلفن همراه و اسپری گاز اشک‌آور کشف می‌شود که ماموران از او می‌خواهند تا رمز تلفن همراه را باز کند و فرد رمز را نداشته که نشانه‌ها حاکی از این موضوع بود که تلفن همراه متعلق به او نیست.

عطاالهی افزود: ماموران پلیس از طریق استعلام سیم‌کارت گوشی تلفن همراه، درمی‌یابند این خط متعلق به فردی است کهجمعه شب در محدوده کلانتری ۱۰۹ بهارستان به قتل رسیده است.

این مقام انتظامی گفت: فرد دستگیر شده از موضوع قتل اظهار بی اطلاعی می‌کرد که برای بازجویی‌های تکمیلی و سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام/