پادکست|رمضان، قرآن و یک دریا معرفت/ ۱۶
آیا تنها توبه برای اینکه خداوند انسان را ببخشد کافی است؟

به  گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه مبارک رمضان از راه رسیده و دل تنگ مومنان الهی را صفا داده است. در ماه رمضان، بسیاری از روزه داران هر روز یک جزء از قرآن کریم را می‌خوانند؛ برخی تنها به قرائت آیات الهی اکتفا می‌کنند و برخی معنی و تفسیر آن را نیز از نظر می‌گذرانند.

باشگاه خبرنگاران جوان هم در اقدامی تازه، به انتشار بخشی از تفسیر هر جزء با توجه به «تفسیر نور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی» می‌پردازد. هر روز ماه رمضان با انتخاب یک یا چند آیه از جزء مربوط، بخشی از صحبت‌های آقای قرائتی درباره آن را به صورت فایل صوتی در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم.

خداوند در آیه ۸۲ سوره طه می‌فرماید:" وَإِنِّی لَغَفَّارٌ لِمَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا ثُمَّ اهْتَدَىٰ " یعنی و من هر که را توبه کند، و ایمان آورد، و عمل صالح انجام دهد، سپس هدایت شود، می‌آمرزم!

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی پیام این آیه را بیان کرد: پیام اول این است که راه توبه بر آنان‌که مشمول غضب الهى شده‌اند، باز است. بازگشت واقعى انسان، مغفرت وآثار بسیارى را از جانب خدا در پى دارد.

وی افزود: توبه با شرایطى پذیرفته مى‌شود. الف: بازگشت «تابَ»، ب: ایمان «آمَنَ»، ج: کار خوب «عَمِلَ صالِحاً»، د: هدایت پذیرى «اهْتَدى». پیام دیگر نیز این است که حتّى ایمان و عمل صالح بدون هدایت پذیرى از هادیان الهى کافى نیست. مؤمن بودن و مؤمن شدن مهم است، امّا مؤمن ماندن مهم‌تر است.

{$sepehr_media_13877665_400_300}

انتهای پیام/