طرز تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سالاد سیب زمینی ژاپنی از سالاد‌های سرد محبوب شرق آسیاست که با سیب زمینی پخته مخلوط با سبزیجات و کالباس تشکیل میشه. در تهیه این سالاد معمولا از گوشت فراوری شده خوک یا کالباس خوک استفاده میشه، ولی میتونید از کالباس گوشت عادی هم استفاده کنید.

مواد لازم

 ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
 ۳ عدد سیب زمینی بزرگ پخته
 ۲ عدد هویج متوسط
 ۲ عدد خیار متوسط
 نمک
 ۳ ورق کالباس گوشت
 ¼ لیوان ذرت پخته شده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
 ۲ قاشق چایخوری سرکه سفید
 ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

تخم مرغ و سیب زمینی‌ها رو بپزید، پوستشون رو بکنید و با چنگال له کنید.

کالباس‌ها رو به قطعات کوچک مربعی خرد کنید.

هویج رو به مدت ۲ یا ۳ دقیقه توی آب جوش قرار بدید و بعد خارج کنید. بعد اونارو پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.

خیار‌ها رو هم پوست بکنید و با رنده بصورت چیپسی خرد کنید.

روی خیار‌ها و هویج‌های چیپسی شده نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید، بعد از گذشت ۵ دقیقه اونا رو آبکش کنید.

اندکی از خیار و هویج رو کف دستتون بزارید و بفشارید تا آبشون خارج بشه. با همه خیار‌ها و هویج‌ها همین کار رو بکنید تا آبشون گرفته بشه.

روی سیب زمینی‌های پخته و له شده کمی نمک، فلفل و سرکه بریزید و همه مواد رو به سیب زمینی‌ها اضافه و خوب مخلوطشون کنید.

در مرحله آخر سس مایونز رو به سالاد اضافه و سروش کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/