فوتی‌های کرونا در کرمان دو رقمی شد/ مبتلایان در آستانه ۲۰ هزار نفری شدن

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی شفیعی، مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه هم اکنون موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان۳۶۴ مورد است، گفت: از این تعداد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۲۲۴ نفر ، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان۳۰ نفر ، حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت۵۷ نفر ، حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم ۶ نفر و حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۴۷ نفر تحت درمان هستند.

شفیعی تعداد کل موارد بستری بر اثر ویروس کرونا در استان کرمان از ابتدای شیوع ویروس تاکنون را ۱۹هزار و ۹۶۵مورد اعلام کرد.

او با اشاره به این که طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم‌پزشکی استان کرمان ۸۴  بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شده است، افزود: از این تعداد، در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۵۷ مورد، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان۴ مورد، حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۲۰ مورد و دانشگاه علوم پزشکی بم ۳ مورد شناسایی شده اند.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به این که طی۲۴ ساعت گذشته ۱۱ نفر براثر کرونا در استان فوت کرده اند، گفت: از این تعداد ۶ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان،۳ نفر حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و یک نفر حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و یک نفر حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان فوت کرده اند.

او افزود: مجموع جان باختگان قطعی کووید ۱۹ از ابتدای شیوع ویروس تاکنون به۲ هزار و ۸۲۰نفر رسیده است.

انتهای پیام/ی