مسکو: هنوز مسائل حل نشده در مذاکرات وین وجود دارند

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «میخائیل اولیانوف» بار دیگر تاکید کرد که مسائل حل نشده همچنان پابرجاست.

اندکی پیش شبکه خبری بی‌بی‌سی به نقل از اولیانوف گزارش داده بود که پیشرفت زیادی در مذاکرات وین حاصل شده است.

اکنون اولیانوف در پیامی اعلام کرد: «من از حصول موفقیت صحبت نکردم و تنها گفتم از نظر من پیشرفت قابل توجه بوده و این درست است.»

او در ادامه افزود: «همچنان مسائلی حل نشده در مذاکرات وین باقی مانده و مذاکره کنندگان به وقت و تلاش بیشتری برای احیای برجام نیاز دارند.»

این مقام روس پیشتر با اعلام ادامه مذاکرات وین درباره احیای برجام و مذاکرات با طرف آمریکایی، در پیامی توییتری نوشته بود: «امروز با آقای رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار داشتیم. ما و اعضای تیم‌هایمان، گفتگو‌های صادقانه و مفیدی درباره موضوعات مهم مرتبط با مذاکرات وین برای احیای برجام داشتیم.»

هفته گذشته چهارمین نشست کمیسیون برجام در وین انجام شد و منابع خبری از آغاز رایزنی‌های فنی برای نگارش پیش‌نویس توافق خبر دادند. این نشست در گراند هتل وین در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزارتخانه‌های امور خارجه ایران و گروه ۱+۴ برگزار شد.

انتهای پیام/