طرز تهیه سبزی پلوی فصل

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این دستور غذای سبزی پلوی فصل ساده‌تر از اونیه که فکرش رو می‌کنید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
پیاز ۳ عدد
قارچ ۳۵۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
هویج ۳ عدد
خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
روغن ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه مقداری
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن به مقدار کافی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
۱. برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمه‌ای کوچک نخود‌ها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید.

۲. هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمه‌ای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید.

۳. هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دم کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود.

۴. در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/