رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کلات:
توافقنامه ساخت پارک آبخیز شرق کشور در حوزه شهری کلات امضاء شد

توافقنامه ساخت پارک آبخیز شرق کشور در حوزه شهری کلات امضاء شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن محمدزاده رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کلات گفت: شیب‌های تند دامنه‌ها و حوزه آبخیز مشرف به  کلات باعث خسارت‌های جانی و مالی فراوانی به مردم و تأسیسات شهری به هنگام سیل می شود.

او افزود:علی رغم اجرای پروژه‌های متعدد مکانیکی و بیولوژیکی در حوزه شهری کلات بوسیله منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان، لزوما برای اجرای پروژه‌های بیشتر آبخیزداری در آن حوزه، ساخت  پارک آبخیز اجتناب ناپذیر بود به همین جهت و با همکاری شهرداری و شورای شهر کلات اقدام به ساخت  پارک آبخیز گردید و در همین رابطه توافقنامه‌ای هم به امضاء طرفین رسید.

محمدزاده بیان کرد: بر اساس این توافقنامه، المان‌های متعدد ویژه پارک آبخیز از جمله ایجاد آبشار، احداث چکدم‌های مختلف و متنوع مناسب با قابلیت و استعداد طبیعی حوزه، تراس بندی و کاشت گونه‌های درختی، و درختچه‌های بومی سازگار با اقلیم کلات با هدف بهره گیری از ظرفیت حوزه آبخیز در توسعه بوم گردشگری و طبیعت گردی طراحی و ساخته می شود.

این مسئول ادامه داد: فعال سازی پارک‌های آبخیز باعث کنترل سیلاب‌های شهری و توسعه تفرجگاه‌های طبیعی پیرامون مراکز جمعیت روستایی و شهری نیز می‌شود.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلات تاکید کرد: ۳ هزار هکتار از حوزه شهری کلات برای ساخت پارک آبخیز اختصاص یافته که در یک بازه زمانی ۵ ساله اجرا گردد.

انتهای پیام// ف.غ