مسئول حقوقی و املاک میراث‌فرهنگی خراسان شمالی :
حفاران غیرمجاز در تپه ثبتی روستای زوارم به مجازات خود رسیدند

به‌گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  ملک حسین قویدل مسئول حقوقی و املاک میراث‌فرهنگی خراسان شمالی گفت : پرونده متهمانی که به‌قصد به دست آوردن اشیا تاریخی_فرهنگی در تپه روستای زوارم اقدام به حفاری کرده بودند در دادگاه بدوی رسیدگی و محکومیت برای آن‌ها صادر شد.


بیشتر بخوانید 


مسئول حقوقی و املاک اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی با بیان اینکه این پرونده دو متهم داشت که هر کدام به یک سال حبس محکوم شدند، عنوان کرد: تپه ارگ زوارم به شماره ۲۴۶۵۶ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

او افزود: کشف جرم و دستگیری مجرمان، تشکیل پرونده و معرفی به مراجع قضایی به منظور رسیدگی و اجرای حکم ازجمله اقدامات لازم در جهت پیشگیری از وقوع جرائم علیه میراث فرهنگی و صیانت از اماکن، تجهیزات و اموال منقول و غیرمنقول است.

شهرستان شیروان در گوشه شمال شرقی استان، از شمال به کشور ترکمنستان، از جنوب به شهرستان اسفراین، از شرق به شهرستان فاروج و از غرب به شهرستان بجنورد محدود می‌شود. فاصله مرکز شهرستان شیروان تا شهر بجنورد ۵۲ کیلومتر و تا مشهد مقدس ۱۹۵ کیلومتر است.

انتهای پیام/ه