راتاته در نشست خبری:
هیچ فعالیتی با پناهندگان سوری در ایران نداشتیم

به گزارش  خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ایندریکا راتاته کمیسر عالی سازمان ملل در امور آسیا اقیانوسیه در نشست خبری گفت: جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است که میزبان پناهندگان از کشور‌های دیگر بوده است.

او افزود: تمرکز ما این است که راهی برای بازگشت پناهندگان به کشور‌های خود پیدا کنیم.

راتاته ادامه داد: علیرغم تلاش‌هایی که از طرف دولت افغانستان برای برقراری امنیت انجام می‌شود، میبینیم که بازگشت داوطلبان پناهندگان این کشور دچار مشکل است.

او در پاسخ به سوالی گفت: با پناهندگان سوری در ایران فعالیتی نداشتیم و تلاش و پشتیبانی ما در زمینه سلامت بوده است.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور آسیا اقیانوسیه در ادامه تشریح کرد: در کنار میزبانی سخاوتمندانه‌ای که ایران برای کشور‌های دیگر داشته است، با توجه به موقعیتی که ایران دارد، به صورت ترانزیت موقعیتی برای عبور و گذر پناهندگان افغانستانی بوده است که این مسئله به تنهایی مشکلاتی در حوزه امنیت برای کشور به وجود آورده است.

او ادامه داد: با همکاری وزارت بهداشت در حال واردات ۶ میلیون دوز واکسن هستیم که این کار در تمامی کشور‌های میزبان پناهندگان انجام می‌شود.

راتاته در پایان گفت: رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران، رویکرد فراگیر رفاهی در خصوص بهره مندی پناهندگان از امکانات کشور بوده است.

انتهای پیام/