حماس: رژیم صهیونیستی توحش خود علیه مردم فلسطین را متوقف نخواهد کرد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره مباشر، محمود الزهار، از رهبران ارشد جنبش حماس گفت: رژیم اشغالگر صهیونیستی اقدامات مجرمانه اش علیه ملت فلسطین را هرگز متوقف نخواهد کرد. همه تحولات ثابت کرده است رژیم اشغالگر حاضر به امتیاز دادن نیست و روند صلح با چنین رژیمی شکل نخواهد گرفت.

وی افزود: تئوری تشکیل دو کشور یک "مخدّر سیاسی" است که رژیم اشغالگر از آن سواستفاده می‌کند، ولی این سرزمین ظرفیت اجرای این راه حل را ندارد و پذیرای آن نیست. هیچ کسی در جنبش حماس راه حل تشکیل دو کشور را قبول ندارد.

رژیم صهیونیستی طی روز‌های اخیر به ناچار حاضر به پایان دادن موج جدید توحش خود علیه مردم مظلوم فلسطین شد. این اقدام تل آویو پس از آن صورت گرفت که نیرو‌های مقاومت جنبش حماس و جهاد اسلامی موفق شدند روزانه صد‌ها موشک به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده و این رژیم را به پذیرش توقف درگیری‌ها مجبور سازند.

انتهای پیام/