تجلیل از هنرآموزان انجمن موسیقی باغملک

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مراسم تجلیل از هنرآموزان انجمن موسیقی باغملک با حضور سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باغملک، سلیم کایدیان مربی و رئیس دفتر انجمن موسیقی شهرستان، هنرآموزان و خانواده‌های آنان و رعایت تمام شیوه نامه‌های بهداشتی در تالار فردوسی این شهرستان برگزار شد.

احمدرضا زنگنه سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باغملک گفت: موسیقی از فکر تراوش می‌کند و در قلب می‌نشیند. زندگی بدون موسیقی اشتباهی بیش نیست.

او  افزود: باغملک پر از استعداد‌های درخشان و بالقوه در تمامی زمینه‌های فرهنگی و هنری از جمله موسیقی است و با اهدا لوح سپاس از مربی‌ها و هنرآموزان انجمن موسیقی باغملک در سنین مختلف تجلیل شد.

زنگنه با بیان اینکه با تمام توان از همه هنرمندان، انجمن‌ها و اصحاب فرهنگ و هنر حمایت می‌کنیم تصریح کرد: از هیچ کوششی جهت پیشرفت شما دریغ نمی‌کنم و با توجه به فرموده مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ تولید کار هنری خوب از شما و مانع زدایی و پشتیبانی هم از ما.

انتهای پیام/م