مبارزه شیمیایی در ۱۴۴ هزار هکتار از مزارع گندم و جو

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،عبدالرحمن زاغی مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل خسارتزا در مزارع گندم و جو استان، گفت: ۱۴۴ هزار و ۲۸۹ هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز انجام شد.

او با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با بیماری‌ها تاکنون در ۵۳ هزار و ۹۵ هکتار از گندمزار‌های مازندران انجام شده، افزود: مبارزه با آفات هم تاکنون در سه هزار و ۲۲ هکتار مزارع گندم استان انجام شده است.

زاغی به مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در ۷۳ هزار و ۹۹۱ هکتار مزارع گندم استان اشاره کرد و گفت: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ در ۲۸ هزار و ۷۴۸ هکتار، کشیده برگ در ۳۴ هزار و ۳۸۹ هکتار و توام (دومنظوره) در ۱۰ هزار و ۸۵۴ هکتار مزارع گندم استان صورت گرفت.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی افزود: مبارزه شیمیایی با بیماری‌ها تاکنون در ۳ هزار و ۲۹۷ هکتار مزارع جو استان انجام شده است.

او گفت: مبارزه با آفات تاکنون در یک هزار و ۲۹۶ هکتار مزارع جو استان انجام شده که ۱۶۲ هکتار با شته، ۵۲۵ هکتار با حلزون، ۵۹۴ هکتار با سوسک لما و ۱۵ هکتار با کرم مفتولی با بکارگیری سموم گرانول دیازینون بوده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت:مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در ۱۲ هزار و ۶۱۰ هکتار مزارع جو استان تاکنون صورت گرفته است.
انتهای پیام/س