پیش بینی تامین بیش از ۲ هزار واحد مسکونی برای کارگران یزدی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، خواجه رضایی، معاون مسکن راه و شهرسازی استان یزد گفت: اواخر سال ۱۳۹۸ تفاهم نامه‌ای بین وزارت راه و شهرسازی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی کارگران و بازنشستگان مستمری بگیر تامین اجتماعی منعقد شد.

او افزود: یزد از اولین استان‌هایی است که خردادماه سال گذشته تامین زمین برای مسکن کارگری در آن انجام گرفت و بیش از ۷۰ هکتار زمین برای ساخت ۲ هزار و ۴۰۰ واحد پیش بینی شد.

معاون مسکن راه و شهرسازی تصریح کرد: اولویت با اراضی تحت مالکیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، اما تامین زمین در یزد از طریق اداره کل راه و شهرسازی انجام شد.

خواجه رضایی با اشاره به اینکه ثبت نام و پالایش و ساخت مسکن بر عهده اتاق تعاون است، اظهار داشت: کارگران و بازنشستگان مستمری بگیر تامین اجتماعی که سابقه مالکیت شخصی و دولتی نداشته، ۵ سال ساکن یزد بوده و متاهل و سرپرست خانوار هستند تا ۱۳ خرداد وقت دارند به سامانه مراجعه کرده و اطلاعات خود را تکمیل کنند.

انتهای پیام/و