برگزاری دومین کنگره سرداران امیران و ۸ هزار شهید درهمدان

برگزاری دومین کنگره سرداران امیران و ۸ هزار شهید درهمدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، وحید خادمی، معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان از برگزاری دومین کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان همدان خبر داد و گفت: دبیر این کنگره فرمانده سپاه استان، سردار مظاهر مجیدی و رئیس شورای سیاست‌گذاری نماینده، ولی فقیه حجت‌الاسلام شعبانی و دبیر شورای سیاست‌گذاری نیز استاندار همدان هستند.

او با اشاره به اینکه ۲۰ کمیته از دستگاه‌های مختلف استان برای این کنگره وظیفه‌مند شده‌اند، افزود: از ۸ خرداد کمیته‌ها شکل گرفته و بر اساس شرح وظایف خود برنامه‌ها را تدوین خواهند کرد.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران استان همدان با بیان اینکه دبیر تمام کمیته‌های بیست‌گانه سپاه است و مسئولیت مدیریت برنامه را بر عهده دارد، گفت: دومین کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان همدان در سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد، اما زمان دقیق آن هنوز تعیین نشده است.

خادمی ادامه داد: کمیته‌ها برنامه‌های تدوین شده را در جلسات به شورای سیاست‌گذاری ارائه می‌کنند و در صورت تصویب اجرایی خواهد شد.

او عنوان کرد: برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، خدمات‌رسانی در زمینه شهدای مدافع حرم، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهید شاخص سال و همچنین جانبازان و آزادگان سرافراز برای این کنگره در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ب