نظارت چهار هزار ناظر بر انتخابات ۱۴۰۰ در چهارمحال و بختیاری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حبیب‌الله نیکخو رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان در چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای صیانت از آرای مردم و حفظ سلامت انتخابات، چهار هزار ناظر مسئولیت نظارت بر سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا را در ۲۸ خرداد ماه امسال در استان بر عهده دارند.

او افزود: سرناظر، ناظران مسئول و بازرس‌های انتخابات نیز در این خصوص ایفای مسئولیت می‌کنند.


بیشتر بخوانید


نیکخو اضافه کرد: نیرو‌های ناظر تمام تلاش خود را برای حفظ سلامت و صیانت از آرای مردم به کار گرفته‌اند و هر کجا که تخلفی مشاهده شد مدیران کانال‌های فضای مجازی می‌توانند آن را اطلاع دهند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

او اظهار داشت: عناصر فرهنگی باید از متن قانون انتخابات مطلع باشند و یکی از این عناصر، فعالان فضای مجازی هستند که باید به خوبی در خصوص فعالیت‌های انتخاباتی آگاهی داشته باشند.

نیکخو ادامه داد: علاوه‌بر اینکه فعالان فضای مجازی باید نسبت به قانون آگاهی داشته باشند، بلکه باید مواد قانون انتخابات را برای مخاطبان خود تبیین کنند تا آگاهی مردم در خصوص فعالیت‌های تبلیغاتی و شیوه‌های صحیح ارتقا یابد.

انتهای پیام/ع