رئیس اداره حقوقی اوقاف یزد:
از ابتدای امسال تاکنون ۲۰۰ رقبه از موقوفات استان یزد سند دار شده اند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سعید جعفری پور، رئیس اداره حقوقی ثبتی اوقاف و امور خیریه استان یزد در خصوص سند دار کردن موقوفات استان یزد گفت: بر اساس توافقنامه سازمان اوقاف و سازمان ثبت و اسناد کشور تعداد ۱۵۲ رقبه موقوفه برای اولین بار با سند اولیه صادر و ۴۸ رقبه موقوفه نیز تعویض سند شد که مساحت اسناد صادر شده قریب به ۱۵۵ هزار مترمربع است.

جعفری پور افزود: ارزش ریالی رقباتی که سند‌های آن صادر شده قریب به ۷۷۰ میلیارد ریال است.

او تصریح کرد: در سال‌های گذشته بیش از ۱۰ هزار سند مالکیت صادر شده است.

رئیس اداره حقوقی ثبتی اوقاف استان ادامه داد: در استان یزد قریب به ۴۵ هزار رقبه وجود دارد که از این تعداد ۷۰ درصد آن کاربری کشاورزی دارد.

او اظهار داشت: با توجه به مشخص نبودن حدود برخی موقوفات و مشکلات عدیده‌ای که در این عرصه وجود دارد، اولویت اصلی اوقاف، سند دار کردن موقوفات به منظور کوتاه کردن دست سود جویان است.

جعفری پور شناسنامه دار کردن و تثبیت مالکیت موقوفات را یکی دیگر از مهمترین برنامه‌های سازمان اوقاف دانست و افزود: با پیگیری‌های انجام شده تا پایان امسال بیش از ۵۰۰ سند دیگر صادر می‌شود.

او از تشکیل کارگروه ویژه‌ای با همکاری اوقاف و سازمان ثبت اسناد استان خبر داد و گفت: امسال تعدادی از رقبات موقوفات، نقشه برداری و در سامانه کاداستر ثبت می‌شود.

انتهای پیام/