ضرورت فعال سازی ظرفیت‌های بالقوه استان قزوین در حوزه بانوان

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حجت‌الاسلام محمدجواد زهرایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در مراسمافتتاحیه سلسله جلسات بانوان تمدن ساز گفت: برداشت اولیه ما از ساختار تشکیلاتی بانوان در سطح دستگاه‌های اجرایی این بود که با توجه به ظرفیت‌های استان، این جایگاه در شأن بانوان نیست.

وی افزود: در همین راستا تغییر را از درون سازمان شروع کرده وبا تغییر ساختار تشکیلاتی بانوان امروز به جای یک کارشناس در ذیل معاونت فرهنگی، واحد و ستاد مستقلی برای بانوان ایجاد کردیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: موانع را برداشتیم و امیدواریم با همدلی که ایجاد می‌شود و استفاده از ظرفیت‌های استان قزوین در حوزه بانوان کار‌های بزرگ و مؤثری در استان انجام شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های حوزه بانوان در استان قزوین کم نیست گفت: این ظرفیت‌های بالقوه باید برای تأثیرگذاری فعال شود.

حجت‌الاسلام زهرایی یادآور شد: با توجه به حساسیت امسال امیدواریم در سال جاری برنامه‌هایی مؤثری در سطح بانوان داشته باشیم.

انتهای پیام/