استاندار گیلان خبر داد؛
توسعه دولت الکترونیک برای‌ ارائه خدمات بهتر به مردم

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان زارع استاندار گیلان در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که شماری از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند؛ مبنا و چگونگی هزینه کرد اعتبارات توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی، لایحه قانونی بودجه ۱۴۰۰، آیین نامه اجرایی و بخشنامه‌هایی که توسط دولت، وزارت امور اقتصادی و دارایی و نیز سازمان برنامه و بودجه ابلاغ می‌شود، عنوان کرد.

وی استفاده از زمان و رعایت اصل صرفه جویی را از اولویت‌ها خواند و ادامه داد: لازمست برای ارائه خدمات بهتر به مردم، توسعه دولت الکترونیک مورد توجه باشد.

استاندار گیلان دولت الکترونیک را موجب شفاف‌سازی در امور، افزایش بهره وری و تقویت سلامت اداری ذکر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش اولویت‌سنجی و اولویت‌بندی امور را موجب مدیریت اثربخش منابع خواند.

زارع منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان که توسط دولت و مجلس شورای اسلامی مصوب شده را ظرفیتی مناسب دانست و با اشاره به اعلام آمادگی یکی از شرکت‌های سرمایه گذاری برای فعالیت در این منطقه گفت: مبنای فعالیت‌ها باید بر اساس سند آمایش سرزمینی و با اولویت اشتغال بومی با رویکرد کشاورزی، صنایع پاک، گردشگری و حفظ محیط زیست باشد.

در این جلسه رسول فرخی نماینده لاهیجان و سیاهکل، کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا، احمدی سنگری و سیدعلی آقازاده نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/آ