آشنایی با روش صحیح جوانه زدن غلات و حبوبات در منزل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عنایت الله کلیج رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برای سبز شدن جوانه‌ها باید دانه‌ها را از شب تا صبح در آب خیس کرده و آن‌ها را در جایی نیمه گرم قرار دهید.

او افزود: پس از خیساندن و آبکش کردن باید در همان آبکش بماند تا نپوسد سپس دانه‌ها را درون سینی ریخته و با پارچه مرطوبی آن‌ها را بپوشانید.


بیشتر بخوانید


کلیج اضافه کرد: شستن و آبکش کردن دانه‌ها را به طور روزانه صبح و شب انجام دهید و در تمام مدت ظرف را در محلی تاریک و نسبتا گرم قرار دهید.

او اظهار داشت: اگر درجه حرارت محیط تاریک ۲۲ درجه سانتی‌گراد باشد، دانه‌ها سریع جوانه می‌زند و بسته به نوع دانه بین سه تا پنج روز اگر دانه‌ها را از محیط تاریک به محیط روشن و پشت پنجره رو به آفتاب قرار دهید، دو تا سه روز بعد جوانه‌ها آماده مصرف هستند.

کلیج ادامه داد: نکته قابل توجه این است که جوانه حبوبات و غلات پس از آماده شدن باید به صورت خام مصرف شود که ارزش غذایی خود را حفظ کند و از بین نرود.

انتهای پیام/ع