سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان خبر داد؛
پر شدن ظرفیت دو بیمارستان‌ بندرعباس/ ماسک‌های خیس قابلیت استفاده مجدد را ندارند

فاطمه نوروزیان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،گفت: ظرفیت بخش بیماران کرونایی در بیمارستان‌های شهید محمدی و خلیج فارس بندرعباس پر شده است.

نوروزیان افزود:شهروندان در صورت مشاهده کوچکترین علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کنند تا دچار وضعیت بحرانی نشوند.

او بااشاره به ضرورت استفاده از دو ماسک، گفت: با توجه به شرجی و گرمای هوا و خیس شدن ماسک‌ها، به شهروندان توصیه می‌شود حتما ماسک‌هایی که خیس می‌شود را عوض کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان افزود: افرادی که دز اول واکسن کرونای اسپونتیک و آسترازنکا را دریافت کرده اند تا سه ماه حداکثر می‌توانند دز دوم را دریافت کنند.

نوروزیان گفت: فاصله بین تزریق دز اول و دوم واکسن سینوفارم از ۴ تا ۸ هفته متغیر است و به همین علت نگرانی از بابت تاخیر در تزریق این دز وجود ندارد.

او افزود: به کسانی که دز اول واکسن را دریافت کرده اند، برای تزریق دز  دوم پیامک ارسال می‌شود و قبل از دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند.

انتهای پیام/ر