جانشین انتظامی شهرستان ایوان خبر داد؛
دستگیری سارقان حرفه‌ای در ایوان

سرهنگ  منصور زمانی جانشین انتظامی شهرستان ایوان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر سرقت وجه نقد از داخل خودروی یکی از شهروندان ، موضوع برای دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

او افزود: پس از بررسی و تحقیقات اولیه مشخص شد سارقان با یک دستگاه خودروی پژو پارس اقدام به سرقت کرده اند، که طرح مهار برای دستگیری آن‌ها در سطح شهرستان به اجرا در آمد.

جانشین انتظامی شهرستان ایوان، ادامه داد: سارقان به محض مشاهده مأموران پلیس راه در داخل تونل پیامبر اعظم اقدام به تغییر مسیر داده که با اقدام به موقع پلیس آگاهی خودروی سارقان متوقف و ۲ نفر سارق دستگیر شدند.

او با بیان اینکه از سارقان مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال وجه نقد سرقتی کشف شد، افزود: متهمان در بازجویی فنی پلیس به بزه انتسابی معترف و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

او با اشاره به اینکه پلاک‌های نصب شده بر روی خودروی سارقان سرقتی بوده، اظهار کرد: پلیس با اشرافیت اطلاعاتی و عکس العمل سریع در ماموریت‌ها اجازه جولان به مخلان نظم و امنیت را نخواهد داد و با آنان قاطعانه برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/ ن