افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد نتیجه رفتار غلط برخی شهروندان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، اعظم حبیبی پور معاون فنی محیط زیست استان یزد گفت: متأسفانه برخی مردم به زمانی که شهرداری‌ها برای جمع آوری زباله‌ها اعلام کرده اند، توجهی نمی‌کنند و در ساعت‌هایی غیر از زمان مشخص شده زباله‌ها و پسماند‌های غذایی را بیرون از خانه قرار می‌دهند.

او افزود: این کار باعث می‌شود جمعیت‌هایی از سگ و گربه در سطح شهر شکل بگیرد و تعادل محیط زیست شهری به هم بخورد که نتیجه آن گریبان گیر شهروندان می‌شود.

حبیبی پور درباره اقدامات شهرداری‌ها برای کنترل سگ‌های ولگرد گفت: شهرداری‌ها خدمات خوبی ارائه می‌دهند که از جمله آن‌ها ایجاد کمپ نگهداری سگ‌های ولگرد است.

او تصریح کرد: تا زمانی که بعضی از شهروندان در کنار تیر‌های برق کیسه‌هایی پر از مواد غذایی قرار می‌دهند، تعدادی سگ و گربه در آن محل جمع می‌شوند از این رو وقتی مردم حمایت نکنند و این رفتار‌های نادرست را ادامه دهند، نمی‌توان مسئله سگ‌ها و دیگر حیوانات ولگرد را به طور اساسی حل کرد.

انتهای پیام/و