گراتن عربیتا + دستور تهیه

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه گراتن عربیتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

روغن زیتون...... به میزان لازم

سیر له کرده.... ۱ عدد

فلفل چیلی خشک خرد کرده...... ۲ عدد

گوجه خرد کرده ......۴۰۰ گرم

نمک..... به میزان لازم

پاستا پنه.... ۵۰۰ گرم

جعفری ریز خرد کرده.... ۱ شاخه

مخلوط پودر سیر و پودر پیاز .... یک دوم قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ...... ۱ عدد

سس سفید..... ۱۰۰ گرم

سس بشامل.... ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده کرده... ۲۵۰ گرم

روش‌تهیه

قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخم‌مرغ کاملا مخلوط کنید. اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید. حالا گراتن را با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت ۸-۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.

منبع: شورو شیرین

انتهای پیام/