افزایش قیمت نان شایعه یا واقعیت؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران درباره زمزمه‌های مبنی بر افزایش قیمت نان گفت: مصوبه افزایش قیمت نان باید ازسوی تنظیم بازار کشور ابلاغ شود.

او افزود: بعد از ابلاغ مصوبه افزایش قیمت نان این موضوع در استان مورد بررسی قرار می‌گیرد، البته این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اعلام اینکه درخواست نانوایان مبنی بر افزایش قیمت نان درست و به حق است، گفت: هزینه‌ها بالا رفته و همین موضوع دلیل چنین درخواستی است.

او در بخش دیگیر از سخنان خود در ارتباط با شرایط کرونایی شهر‌های مازندران، افزود: وضعیت شهرستان آمل قرمز شده که بحث اعمال شیوه نامه‌ها باتوجه به شرایط رنگ‌بندی خواهد بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در شهر‌های قرمز تنها گروه یک اجازه فعالیت دارند، گفت: توصیه ما به مردم این است که به شیوه نامه‌های بهداشتی توجه کنند چراکه با تغییر رنگ‌بندی کرونایی بیشترین صدمه به اصناف و بازاریان وارد می‌شود.
انتهای پیام/س