توسعه فرهنگی راه رسیدن به توسعه پایدار

سالم عبادی فرماندار رامشیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، به دیدار با محمد جوروند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: رسیدن به توسعه پایدار در تمامی زمینه‌ها تنها از طریق توسعه فرهنگی امکانپذیر است.

او با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری مطلوب و وجود هنرمندان با استعداد در شهرستان خواستار توجه بیشتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به عنوان متولی اصلی فرهنگ استان به این شهرستان شد.

عبادی در ادامه درخواست‏‌ها و مشکلات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان را برای مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان بیان کرد و ادامه داد: انتظار می‌رود مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان  به منظور تامین  امکانات و تجهیزات و اعتبارات  فرهنگی و عمرانی همکاری بیشتری داشته باشد.

فرماندار رامشیر اظهار داشت: محمد جوروند مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان قول مساعد برای تامین اعتبار به منظور تهیه تجهیزات و کار‌های عمرانی داد.

براساس این گزارش؛ حبیب الله ادیبی بخشدار مرکزی رامشیر، یاوری سرپرست بخشداری مشراگه و عباس زاده رئیس اداره ارشاد اسلامی این شهرستان در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/گ