شمار قربانیان کرونا در آذربایجان غربی افزایش یافت/ مهاباد بدون فوتی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته یک مورد فوت بر اثر کرونا ویروس در استان ثبت شد که با احتساب این فوتی‌ها تعداد جان باختگان این ویروس به ۴ هزار و ۷۸۱ نفر افزایش یافت.

او افزود: در همین مدت نیز ۳۵۶ بیمار جدید کرونایی در استان شناسایی و از این تعداد ۱۲۷ تن در مراکز درمانی بستری شدند.

آقازاده تصریح کرد: تعداد بستری‌شدگان در آی‌سی‌یو نیز ۱۳۸ نفر بوده که از این تعداد، ۳۰ نفر به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: با توجه به افزایش مراجعه کنندگان به مراکز ۱۶ ساعته و افزوده شدن تعداد بستری ها، احتمال ورود استان به موج پنجم کرونا طی روز‌های آتی زیاد است.

او بیان کرد: تا امروز وضعیت آذربایجان غربی بهتر بوده، ولی نباید به این امر بسیار خوش بین باشیم و رعایت دستورالعمل‌ها را باید با دقت انجام دهیم.

آقازاده اضافه کرد: همه ما باید آماده باشیم و تلاش کنیم تا میزان تلفات و گرفتاری به کرونا در روز‌های آینده در آذربایجان غربی کاهش یابد.

انتهای پیام/ج