اجرای اردو‌های تابستانی گروه جهادی سازمان بسیج دانشجویی کشور در گیلان

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، این طرح با حضور ۸۰ نفر از سرگروه‌های اردو‌های جهادی - دانشجویی استان‌های مختلف در روستای لرود از توابع شهرستان املش آغاز بکار کرد.

در این طرح هر یک از گروه‌های ۵ تا ۱۰ نفره‌ی اردو‌های جهادی تا پایان مهر امسال در مناطق محروم و دورافتاده‌ی روستایی مسقر شده و به روستانشینان انواع خدمات عمرانی، بهداشتی، آموزشی و فنی و حرفه ایی ارایه می‌کنند.

محمد حسین کفعمی، رییس سازمان بسیج دانشجویی گفت: تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ گروه جهادی - دانشجویی برای ارایه‌ی خدمات رایگان به مناطق محروم اعلام آمادگی کرده اند، اما از بین آن‌ها هزار و ۵۰۰ گروه برنامه ارایه داده اند که اجرای برنامه‌های آن‌ها در قالب توسعه و عمران روستایی، ارایه خدمات آموزشی، بهداشتی و فرهنگی به روستانشینان از امروز آغاز شده است.

او افزود: هر یک از گروه‌های دانشجویی اردو‌های جهادی بنا به خواست خود یک هفته تا ۱۰ روز برای اجرای طرح‌هایی که خود پیشنهاد کرده اند، خدمات رایگان انجام خواهند داد و پس از آن گروه‌های جدید جایگزین گروه‌های قبلی می‌شوند.

رییس سازمان بسیج دانشجویی گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان مهرماه امسال، ۴ هزار و ۵۰۰ طرح در حوزه‌های مختلف عمرانی، بهداشتی، کمک آموزشی و فرهنگی در روستا‌های محروم اجرا شود.

محسن نیازمند، مسئول بسیج دانشجویی گیلان هم تصریح کرد: از مجموع هزار و ۵۰۰ گروه جهادی، ۹۷ گروه مربوط به گیلان است و امسال متناسب با شرایط کرونایی طرح‌های کمک آموزشی و مشاوره‌های بهداشتی هم در اولویت طرح‌های اردو‌های جهادی گیلان قرار دارد.

 

انتهای پیام/م.‌ی