دستور پخت لپه پلو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت لپه پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج شش پیمانه
لپه یک و نیم پیمانه
گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه لپه پلو

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌دهیم.
سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌پزیم.
لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.
برنج را آبکش می‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌کنیم. اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌رود.
برای ته دیگ می‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌کنیم.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/