کشتار بهداشتی مرغ‌ها در البرز، زیر ذره بین ناظران

نظارت بهداشتی بر کشتار چهار میلیون قطعه مرغ در البرز انجام شد

 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سیدمحسن ابوترابی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز با بیان این که طی3 ماهه اول امسال  بر کشتار بهداشتی چهار میلیون و ۱۸۳ هزار قطعه مرغ نظارت داشتند، گفت:  طی نظارت‌های بهداشتی بر کشتار طیور در کشتارگاه‌های استان ۱۴ هزار و ۹۴۲ قطعه لاشه مرغ به دلایل مختلف از چرخه مصرف خارج و ضبط شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز افزود: همچنین در این مدت ۵۲ هزار و ۲۲۱ راس دام سنگین و سبک و شترمرغ در کشتارگاه‌ها ذبح شدند که نظارت‌های بهداشتی منجر به ضبط ۶ هزار و ۴۰۵ کیلوگرم لاشه این دام‌ها شد.

ابوترابی گفت: در سه ماهه اول سال جاری ۱۲ هزار و ۲۴۳ مورد بازدید از کشتارگاه ها، مراکز عرضه، فروشگاه ها، رستوران‌ها و مراکز بسته بندی فراورده‌های خام دامی انجام شد که کارشناسان این بخش با ۲۹۳ مورد غیربهداشتی مواجه شدند که منجر به ضبط ۵۵ هزار و ۴۲ کیلوگرم انواع فراورده‌های خام دامی شد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/د.خ