دستگیری ۵۳ سارق در ساوجبلاغ

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سرهنگ  علی سلیمانی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ گفت: به منظور اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و به منظور برخورد قاطع و قانونی با اخلال گران نظم و امنیت عمومی، طرح پاکسازی سارقان در سطح شهرستان ساوجبلاغ به اجرا گذاشته شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ افزود: در اجرای این طرح‌ها ماموران با اقدامات اطلاعاتی و فنی موفق به شناسایی شدند و دستگیری ۵۳ نفر سارق و کشف ۴۳ فقره سرقت شدند.

سرهنگ سلیمانی گفت: همچنین در این طرح مقادیری انواع مواد مخدر کشف شد و ۳ نفر خرده فروش ونگهدارنده مواد مخدر دستگیر و ۶۲ معتاد متجاهر جمع آوری و تحویل مراکز مجاز ترک اعتیاد شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ افزود: کشف ۱۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی و توقیف ۹۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف نیز از دیگر نتایج حاصل شده در اجرای این طرح‌ها است.

انتهای پیام/ ر .ن