مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی:
موردی از بیماری تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، بهداد مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی  اظهار کرد: تب کریمه کنگو ناشی از فعالیت کنه‌ هیالوما است که با شروع فصل گرما آغاز شده و با پایان یافتن آن غیرفعال می‌شود.

او  افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام بوده و حتی منجر به مرگ انسان می‌شود عامل ایجاد آن ویروس Nairovirus است.

او گفت: بیماری تب کریمه کنگو در حیوانات علائم بالینی شدیدی ندارد و غالباً در آن‌ها به لحاظ بالینی قابل تشخیص نیست و صرفاً در آزمایشگاه مشاهده می‌شود اما در انسان می‌تواند حتی منجر به مرگ شود.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی با اشاره به روش‌های رفع این بیماری در کشتارگاه ها، خاطرنشان کرد: تمامی کشتارگاه‌های سطح استان به سیستم پیش سرد مجهز هستند لذا با گذر ۲۴ ساعت از ذبح حیوان و در دمای صفر الی چهار درجه‌ی سانتیگراد به دلیل پی اچ پایین و اسیدیته‌ بالای گوشت این بیماری در حیوانات مبتلا، از بین رفته و گوشت کاملاً سالم و بهداشتی می‌شود.

او با تاکید بر این‌که مردم به هیچ عنوان گوشت غیرمجاز خریداری نکنند و از سلامتی گوشت اطمینان حاصل کنند، گفت: گوشت خریداری شده توسط شهروندان حتما در کشتارگاه‌ها و با نظارت سازمان دامپزشکی ذبح شده باشد.

انتهای پیام/ک