پویش " نه به تماشای جهیزیه " در میانه راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،عادل قاسمی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری میانه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با محوریت برنامه‌های هفته عفاف و حجاب و هفته ازدواج گفت: هفته عفاف و حجاب و هفته ازدواج بهترین فرصت در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و استحکام بنیان خانواده توسط دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردمی برای مصون نگه داشتن جوانان از تهاجم فرهنگی دشمنان است.

او با تاکید بر ضرورت برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه قبل و بعد از ازدواج به ویژه کارگاه آموزشی توسعه اخلاق اسلامی با رویکرد نقش حجاب در حفظ حریم خانواده و ازدواج آگاهانه و پایدار و نیز تحکیم بنیان خانواده  افزود: امروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ریشه در خانواده دارد که آموزش‌ها و مشاوره‌های خانواده باعث کاهش چشمگیر این آسیب‌ها شده است و با توجه به ارجاع اختلافات خانوادگی به مراکز مشاوره میزان طلاق در شهرستان کاهش داشته است.

او با اشاره به نقش سازمان‌های مردم نهاد در موضوعات اجتماعی به خصوص عفاف و حجاب و ازدواج گفت: با توجه به شعار امسال با عنوان "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها" باید برنامه‌های ویژه اشتغال را که زمینه ساز امر ازدواج است اولویت ببخشیم.

انتهای پیام/