به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورپخت اشکنه گوجه سبز را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
روغن: ۱۵۰ گرم
شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل: به میزان کافی
نمک: به میزان کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه میکنیم.
سپس ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم و میگذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه میکنیم.
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم، مرتب به هم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود. پس از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میریزیم.
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشکنه میریزیم ب و عد از پختن ۳ قاشق شکر به آن اضافه میکنیم. بطور کلی در تمام اشکنهها میت وانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/