دوهزار راننده تاکسی در کرج واکسینه شدند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، منوچهر خسروزاده،  رئیس سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری کرج بابیان این که رانندگان اتوبوس شهری، تعمیرکاران و کارکنان کارواش به‌طور کامل واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار راننده تاکسی در کرج فعالیت دارند که واکسیناسیون دو هزار راننده انجام‌شده است.

رئیس سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری کرج  با اشاره به این که رانندگان بیش از هر قشر دیگری در معرض ابتلا به کووید ۱۹هستند، افزود: واکسیناسیون رانندگان تاکسی در پایگاه خودرویی دانشگاه خوارزمی، سالن ۵ آذر محمدشهر، سالن ورزشی شهدای مهردشت و سالن ولایت کمالشهر و سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرج انجام می‌شود.

خسروزاده با شاره به این که روزانه افراد زیادی از تاکسی استفاده می‌کنند و این قشر بیش از هر شغل دیگری در معرض کرونا هستند، گفت: واکسیناسیون این قشر زحمتکش به جد و طبق زمان‌بندی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ ر . ن