ایجاد مرکز واکسیناسیون کرونا در سینما هلال اهواز

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در پی درخواست ستاد استانی مقابله با شیوع کرونا و به منظور تسریع در روند واکسیناسیون همگانی در اهواز مرکز واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹ در سینما خانوادگی هلال صورت موقت در اختیار مرکز بهداشت غرب قرار گرفته است.

او افزود: هلال احمر به عنوان معین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابتدای همه گیری کرونا دوشا دوش سایر مدافعان سلامت به ارائه خدمت به مردم پرداخته است و در خوزستان نیز از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذاری نشده و با اجرای طرح‌های گوناگون در کنار مردم و در میدان مقابله با شیوع کرونا حضوری فعال و همه جانبه داشته است.

خدادادی ادامه داد: هلال احمر خوزستان جهت افزایش تعداد اعضای ارائه دهنده خدمات بهداشتی و واکسیناتور‌ها در مراکز واکسیناسیون آماده است و کماکان غربالگری مسافرین و تردد کنندگان از مبادی مرزی و همچنین طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور و مشارکت پر شور بشردوستان جمعیت هلال احمر ادامه دارد.

انتهای پیام/م