خشکسالی کشت پیاز در بروجن را ۵۰ درصد کاهش داد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، شهریار بابادی مدیر جهاد کشاورزی بروجن اظهار داشت: سطح ۱۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از این سطح، بیش از ۱۲ هزار تن محصول پیاز برداشت صورت گیرد.

او افزود: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است.


بیشتر بخوانید


بابادی اضافه کرد: برداشت محصول پیاز در این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده و تا اواسط شهریورماه ادامه خواهد داشت.

او در پایان به ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: عمدتاً رقم سفید و زرگان در بروجن کشت شده که مهمترین ویژگی رقم زرگان، ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی آن است.

انتهای پیام/ف