اجرای ۵۲ رای جایگزین حبس به نفع نیازمندان استان فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد بذرافشان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس گفت: از ابتدای امسال، ۵۲ رای محکوم به حبس با ارزش ۸۹۸ میلیون ریال به نفع مددجویان کمیته امداد فارس صادر شده است.

بذرافشان تصریح کرد: از تعداد آرا صادره، ۴۵۰۰ نفرساعت ارائه خدمات عمومی رایگان، ۲۲ دستگاه تبلت و ۱ دستگاه لب تاب برای کمک به نیازمندان بوده است.

او در ادامه استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف در خدمت رسانی به نیازمندان را یکی از رویکرد‌های کمیته امداد بیان کرد و گفت: مجازات‌های جایگزین حبس از جمله دوره مراقبت، جزای نقدی و ... یکی از ظرفیت‌هایی است که طی چند سال اخیر به نفع نیازمندان ایجاد شده است.

بذرافشان افزود: در سه ماهه نخست امسال تعداد ۶۸۰۴ خدمت حقوقی اعم از تنظیم دادخواست و شکوائیه، مشاوره حقوقی، تنظیم و تدوین لایحه دفاعی و ... برای مددجویان به صورت رایگان و توسط ۱۵۵ وکیل ارائه شده است.

انتهای پیام/