اظهار نظر عجیب ملایی درباره تفاوت امکانات قایقرانی ایران با کشورهای دنیا

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، نازنین ملایی بانوی ملی پوش قایقرانی رویینگ کشورمان امروز در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات المپیک توکیو موفق شد با قرار گرفتن در جایگاه سوم بعد از کشور‌های نیوزیلند و سوئیس به دیدار نیمه نهایی صعود کند. ملایی بعد از صعود به این مرحله در مصاحبه‌ای بسیار عجیب اعلام کرد که رقبایم خودشان را با جلیقه‌های یخ ریکاوری می‌کنند، اما من مجبور بودم با حوله خیس شده بدنم را ریکاوری کنم.

بانوی ملی پوش قایقرانی رویینگ کشورمان درباره تفاوت امکانات قایقرانی ایران با کشور‌های دنیا گفت: ما نزدیک به ۶ سال است که در هیچ مسابقه جهانی شرکت نکردیم. این امکاناتی که کشور‌های دیگر دارند را ما اصلا تا به حال ندیده بودیم. جالب است من روز اول مسابقات المپیک بعد از اینکه جلیقه‌های یخی را بر تن رقبایم دیدم، ابتدا فکر کردم که آن‌ها جلیقه نجات بر تن کرده اند. حتی به افشین فرزام (سرمربی تیم ملی قایقرانی رویینگ) گفتم که چرا تیم‌ها جلیقه نجات بر تن کردند، مگر قرار است در آب غرق شوند؟ (با خنده).


بیشتر بخوانید


ملایی افزود: من تازه بعد از ۲ روز متوجه شدم که این‌ها جلیقه نجات نیست، بلکه جلیقه یخی است. آن هم از آنجایی متوجه شدم که در کنار دریاچه مسابقات یخچال‌هایی وجود داشت که مربیان تیم‌ها علاوه بر یخ‌هایی که به ورزشکارانشان می‌دادند، یک سری بسته‌هایی داشتند که در آن جلیقه‌های یخی بود.

انتهای پیام/