تمام فرهنگیان کرمانشاه واکسن کرونا دریافت می‌کنند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مجید یزدان پناه با اشاره به امضای تفاهم نامه میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت گفت: براساس مفاد این تفاهم‌نامه ظرف ۱۰ روز آینده تمام فرهنگیان، خدمتگزاران، کارکنان آموزش و پرورش کرمانشاه واکسن کرونا دریافت می‌کنند.

یزدان پناه روز یکشنبه در مراسم نمادین واکسیناسیون فرهنگیان استان که در سرسرای هنرستان صنایع شیمیایی کرمانشاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: در این طرح ۳۰ هزار نفر شامل ۲۶ هزار و ۸۰۰ معلم و بقیه کارکنان و خدمت گزاران مرتبط با آموزش و پرورش استان در برابر بیماری کرونا واکسینه می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه  این طرح شامل تمام کسانی که از آموزش و پرورش حقوق دریافت می‌کنند می‌شود،گفت: برنامه واکسیناسیون فرهنگیان به گونه‌ای برنامه ریزی شده تا ۲ هفته مانده به بازگشایی مدارس به همه عوامل دز دوم واکسن هم تزریق شده باشد.

 یزدان پناه در خصوص بازگشایی مدارس افزود: همه تصمیمات در خصوص بازگشایی مدارس در مهر ماه ۱۴۰۰ به ستاد ملی مقابله با کرونا بستگی دارد و آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید به سه روش، غیر حضوری از طریق شبکه دانش آموزی شاد، نیمه حضوری (برگزاری کلاس درس‌های تخصصی) و حضوری کاملا آماده است و هیچ مشکلی از این بابت نداریم و منتظر تصمیم ستاد هستیم.

او در پاسخ به اینکه واکسیناسیون دانش آموزان هم انجام می‌شود، گفت: هنوز در دنیا نه فقط ایران مجوز و توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا به افراد زیر ۱۸ سال وجود ندارد.

زمان تزریق واکسن کرونابه معلمان اطلاع‌رسانی خواهد شد

ماشاالله پروین معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز گفت: زمان تزریق واکسن کرونا به معلمان و کادر آموزشی اطلاع‌رسانی خواهد شد و نیازی به مراجعه به مراکز بهداشتی تزریق واکسن کرونا از سوی آنان نیست.

 پروین افزود :بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته سه مرکز هنرستان صنایع شیمیایی برای معلمان ناحیه یک، سالن ورزشی بعثت برای معلمان ناحیه ۲ و دبیرستان استقلال برای معلمان ناحیه سه شهر کرمانشاه برای انجام فرایند واکسیناسیون در نظر گرفته شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه  ادامه داد: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تمام واکسن‌های مجاز داخلی و خارجی برای انجام فرآیند واکسیناسیون ۳۰ هزار معلم کرمانشاهی در نظر گرفته شده و روزانه سه هزار معلم در برابر ویروس کرونا واکسینه خواهند شد.

پروین تاکید کرد: واکسیناسیون نوبت اول معلمان طی مدت ۱۰ روز انجام شده و نوبت دوم ۲۸ روز بعد از نوبت اول، تزریق می‌شود.

انتهای پیام/ق