شهردار تبریز:
تبریز دارای ۲۰۰ هکتار بافت تاریخی است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،شهین باهر  شهردار تبریز در مراسم بهره برداری از مجتمع تجاری، خدماتی و تفریحی عتیق با بیان اینکه این پروژه در قالب بازآفرینی شهری اجرا شده است،گفت: امید است با افتتاح توام این مجتمع و میدان شهید بهشتی این نقطه از تبریز به جایگاه تاریخی خود برسد.

او با اشاره به اینکه در این دوره مدیریت شهری به پروژه‌ها نگاه تجاری وجود نداشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه پروژه «میارمیار» با حجم کاربری تجاری بالا، بازار تبریز را نیز تحت تاثیر قرار می‌داد با تغییر نقشه به میدان شهری تبدیل می‌شود.

شهردار تبریز گفت: در راستای طرح‌های بازآفرینی شهری و احیای بافت فرسوده در محدوده تاریخی و فرهنگی تبریز تاکنون ۷۰ درصد پروژه «چوخورلار» نیز تملک شده و فاز دوم مجتمع خدماتی تفریحی رفاهی عتیق در زمینی به مساحت چهار هکتار و با اعتبار یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

شهین باهر با اشاره به توقف ۱۰ ساله پروژه مجتمع عتیق، ادامه داد: وقتی پروژه‌ای این مدت تعطیل می‌شود از رونق می‌افتد و بر این اساس تلاش شد با سرعت این پروژه اجرا شود و شهرداری پروژه میدان شهید بهشتی را نیز در اختیار گرفت.

او گفت: کاش طرح مسکن ملی در بافت‌های فرسوده اجرا شود چراکه این بافت‌ها همه خدمات و تاسیسات شهری را دارند و اجرای این طرح در این بافت‌ها خیلی ارزان‌تر از حاشیه شهر تمام می‌شود و اگر زمین‌هایی که در دست ادارات و سازمان‌ها است تبدیل به مسکن ملی شود، بسیاری از مشکلات تامین مسکن مردم نیز حل می‌شود.

انتهای پیام/ک