اتهام پراکنی بی اساس مقام اتحادیه عرب علیه برنامه هسته‌ای ایران

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الیوم السابع، معاون دبیرکل اتحادیه عرب به طرح ادعا‌های بی اساس علیه برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی پرداخت.

حسام زکی در دیدار با معاون وزیر امور خارجه رومانی، به تکرار ادعا‌های برخی کشور‌های عربی در خصوص برجام پرداخت و مدعی شد مذاکرات وین نباید محدود به برنامه هسته‌ای ایران باشد بلکه باید نگرانی‌های کشور‌های عربی را دربرگیرد.

مقام اتحادیه عرب در ادامه ادعاهایش ایران را به اقدامات بی ثبات کننده متهم کرد و آن را تهدیدی آشکار برای منطقه خواند. حسام زکی همچنین از موضع اتخاذ شده از سوی رومانی در خصوص حل و فصل مناقشه فلسطین به صورت راه حل دو کشور استقبال کرد.

پس از پایان دور ششم مذاکرات وین، مقام‌های آمریکایی در اظهاراتی متعدد مدعی شده‌اند که برای دور جدید مذاکرات آماده‌اند و با این ادعا توپ را در زمین ایران انداخته‌اند در حالی که ایران از ابتدا خواستار لغو کامل تحریم‌ها و راستی آزمایی آمریکا در این خصوص بوده، اما واشنگتن اقدام مثبتی انجام نداده است.

انتهای پیام/